Etiketter

alliteration (5) billede (15) bøger (3) citat (5) digt (58) drøm (7) efterår (1) forår (2) gruk (3) indtryk (58) kortprosa (4) krea (6) liste (8) meta (3) musik (7) notits (59) portrætdigt (3) rim (6) sommer (1) sprittusch (1) udtryk (72) vinter (6)

onsdag den 13. juni 2012

(fortsat) Jeg kan ikke engang finde ud af at bestille tid hos tandlægen

Der var engang en pige, der havde svært ved at bestille en tid hos tandlægen. Da det endelig lykkedes hende, og dagen for tiden oprandt, havde pigen beklagevis også svært ved at huske førnævnte tid, og mødte derfor ikke til den.
Senere meldte pigen sig som blod-donor, men havde i dette tilfælde også svært ved at få en tid bestilt. Da det endelig lykkedes hende, og dagen for tiden oprandt, måtte lægerne på fjerde sal på sygehuset i Viborg, ligesom tandlægerne, vente forgæves på det smukke ansigt, der aldrig dukkede op.
Da der i begge tilfælde har været en kalender involveret, kan det være svært at gennemskue, hvad der har lagt til grunde for disse forglemmelser. Et lille indblik i pigens psyke vil muligvis afslører, at forglemmelserne beror i en irrationel frygt for autoritetsfigurer af den medicinske slags. Denne frygt er dog intet sammenlignet med pigens frygt for aldrig at få succes, da hun ikke engang kan finde ud af at bestille og dukke op til en tid hos tandlægen/blodbanken.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar