Etiketter

alliteration (5) billede (15) bøger (3) citat (5) digt (58) drøm (7) efterår (1) forår (2) gruk (3) indtryk (58) kortprosa (4) krea (6) liste (8) meta (3) musik (7) notits (59) portrætdigt (3) rim (6) sommer (1) sprittusch (1) udtryk (72) vinter (6)

onsdag den 14. december 2011

Små ting

Jeg kunne se det allerede da den drejede om hjørnet, selvom jeg troede det bare var noget med lyset. Men den var god nok - buschaufføren havde nissehue på. Og han var flink, som man forventer af en mand med nissehue. Han talte ikke mine penge, men gik bare ud fra at jeg havde to-kroner nok. Eller måske har han bare kørt så meget, at han tæller på gefühlen.
Han kørte godt i hvert fald. Han kørte forbi en mor, der stod med en barnevogn. I barnevognen sad der et barn, og ved siden af barnevognen stod der et barn. Moren var stoppet op for at pudse næse, og drengen ved siden af barnevognen vinkede til bussen da den kørte forbi. Og han så glad ud, virkelig glad, som var det julemandens slæde og ikke bussen, der var kørt forbi. Og det kunne det vel ligeså godt have været. Chaufføren havde trods alt nissehue på.
Det var i hvert fald en virkelig god bustur.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar